You are here
Home > Bersama BroFramestone > Korang Tanya Bro Jawap > Yang Mana Lagi Suka Berterus Terang

17,444,933 total views, 4,144 views today

Yang Mana Lagi Suka Berterus Terang

Soalannya,

Antara lelaki dan perempuan, yang mana paling suka suka berterus terang?

Cik Ross Jamaludin

Jawapan bro : Mereka yang tak suka tidur dalam gelap πŸ™‚

Selamat malam semua πŸ™‚ Korang suka berterusan terang ke, or tidur dalam gelap

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Yang Mana Lagi Suka Berterus Terang

  1. erm…atas pada dri…kdg2 terus terang lebih baik dari disimpan..sbb kite x tau apa org rasa dan org xtau apa yang kite rs.. penerimaan seseorang tu pd diri kite lepas dia dh tau, itu terpulang pd dia..janji kite dh terus trg.. dan akan rs lega πŸ™‚

    P/S: rs cm x menjawab je soalan..hehe

  2. Tak tahu la. depend on situation kot. Berterus terang jikalau perlu jer. For me, I’m prefer untuk senyap-senyap jer. haha3

  3. rasanya dua-dua pun akan berterus terang tapi itu pun terpulang pada topik..dlm erti kata lain ada benda yang orang akan berterus terang dan ada juga benda yang orang akan pendamkan.

  4. bagi fyna terpulang pada masing-masing bro. terpulang pada benda yang perlu diterus terangkan.
    kalau fyna, fyna suka berdiam. tapi yang tak bestnya, kadanng-kadang makan diri sendiri.
    ==’

Leave a Reply

Top