You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Tersarung Tanda Keikhlasanku Di Jari Manismu

17,432,415 total views, 80 views today

Tersarung Tanda Keikhlasanku Di Jari Manismu

Ku sarungkan tanda di jari manis mu. Tanda keikhlasan ku terhadapan mu.

Walaupun kenyataan, yang sarungkan tanda itu adalah mak aku.

Aku…?

Aku sekadar tukang kuar duit beli tanda tue

Bicara Bro : Harga emas tengah tinggi. Menyesal tak angkat dinar emas tahun lepas.

kredit gambar buat Hamzah Ian facebook.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Tersarung Tanda Keikhlasanku Di Jari Manismu

    1. harga dinar skrg ni dalam RM700 lebih je.. harga berbeza-beza ikut company yg jual dinar.. ada dinar publicgold, dinar sri ayu, dinar GCP, dinar kelantan, mcm2 lagilah.. yg aku beli hari tu dinar GCP, RM790, harga skrg dah turun jd RM777 (masa tulis komen ni).. bleh tengok harga kat web dia..

Leave a Reply

Top