You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Seharian Bersama #Cluckers Nando’s Malaysia

17,426,897 total views, 741 views today

Seharian Bersama #Cluckers Nando’s Malaysia

Nie pic yang paling menarik semasa event #Cluckers Nando’s Malaysia baru-baru ini.

Dimana 20 blogger terhangat + kaki twitter di jemput untuk spend masa sehari suntuk dengan sesuatu yang menyeronokkan.

Tujuan asal adalah mengeratkan hubungan antara penguna media sosial dengan pihak Nando’s Malaysia sendiri. Dan kebanyakan merupakan peminat setia masakan peri-peri lover ๐Ÿ™‚

Antara aktiviti yang dijalankan :-

  1. Berkumpul di Nando’s Tropicana Mall
  2. Ice breaking dalam bas on da way ke i-City, Shah Alam.
  3. Laser Tag (4 team berlawan)
  4. Sesi mengeyangkan perut di Nando’s Plaza Shah Alam
  5. Sesi try memasak di dapur Nando’s Plaza Shah Alam

Itu sahaja yang bro boleh kongsikan.

Maaf pendek je. Lepas semua pic bro upload. Baru bro buat cerita detail pasal ini ek.

Untuk event ini, banyak hadiah diberikan kepada kami, tadi ipod Nano kepada kamera + hadiah eksklusif kepada pemenang individu (laser tag)

Bicara Bro : Tak sia-sia bro jadi peminat setia Nando’s.

Setiap kali makan, bro update di blog, facebook dan juga twitter. Sekali tengok pic ini, nampak cam hensem la pulak diri sendiri (time nie tengah demam)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Seharian Bersama #Cluckers Nando’s Malaysia

    1. Ok je Shaiful.. Thank sebab sudi terjah blog bro yang xde pe2 nie… ๐Ÿ™‚

      Nantikan full entry dari bro ๐Ÿ™‚

      Ada masa sms no tepon dekat bro.. bawak benda boleh kita buat nanti kan ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top