You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Meremang Bulu Badan Layan Filem “Sumpahan Kum Kum”

17,457,921 total views, 1,088 views today

Meremang Bulu Badan Layan Filem “Sumpahan Kum Kum”

Assalamualaikum kum kum..!!!

Trademark hantu kum kum yang baru sebentar tadi bro tonton di MBO Cinime, Subang Parade bersama media dan juga jemputan khas dari MIG.

Apa yang bro boleh cakap mengenai filem ini?

Memang seram, meremang juga la bulu badan bro (terutama tang tangan) mungkin sebab sejuk (bak kata member bro la kan), menyesal tak bawa sweater 🙂

Jalan cerita, skrip dan juga susunannya mampu membawa anda sendiri merasai ketakutan yang dibawa oleh pelakonnya.

Bro malas nak cakap banyak,

Risau ada yang tak sudi nak komen blog bro sebab bulu dah meremang pula dan korang pun malas nak pergi tengok di pawagam.

Apa-apa pun, nantikan filem “Sumpahan Kum Kum” pada 26 Januari 2012 di pawagam berhampiran anda.

Nantikan vlog bro bersama produksi filem ini.

Sebelum itu, jom layan trailer filem Sumpahan Kum Kum

Bicara Bro : Filem ini memang ada auranya tersendiri. Nampak berbeza dengan filem hantu yang sedia ada. Ini merupakan percubaan pertama Ismail “Bob” Hasim.

Selama ini, beliau banyak menghasilkan filem komedi.

Walaupun filem ini seram, masih terdapat babak-babak yang mencuit hati 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Meremang Bulu Badan Layan Filem “Sumpahan Kum Kum”

  1. hehehe…. dari start kuar hantu,tgn dok pekup muka je bro….. mmg serammmmmm citer ni….. kira puas hati lah dpt tgok….:)
    #next filem,bro jgn lupa ajk ain lg ek, kehkehkeh ^^

Leave a Reply

Top