You are here
Home > Uncategorized > Khairul Fahmi Che Mat Sedia Berkahwin 2012

17,415,359 total views, 3,754 views today

Khairul Fahmi Che Mat Sedia Berkahwin 2012

Penjaga gol skuad Harimau Malaya, Khairul Fahmi Che Mat @ Apek mengaku bahawa dia kini sudah bersedia menamatkan zaman bujangnya seawal-awalnya pada tahun ini.

Jika tidak berkahwin pada tahun ini,

Dia mungkin mendirikan rumah tangga pada tahun depan.

Itu pun jika dia bertemu wanita pilihan hatinya. Ini kerana buat masa sekarang, tumpuannya kini hanya mahu memajukan lagi kariernya sebagai pemain bola sepak.

Adakah ini azam si Apek untuk tahun ini?

Dan siapakah gadis yang bertuah itu?

Bicara Bro : Insya’lah, bro juga akan menamatkan zaman bujang seawal tahun ini. Jika tidak pun, tahun depan ataupun tahun mendatang.

Sekiranya bertemu dengan wanita pilihan hati bro.

Gambar di atas sekadar hiasan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Khairul Fahmi Che Mat Sedia Berkahwin 2012

  1. rancang kawen, tak semestinya akan berkawen. apa2pun…niat tu dah ada, kita hanya bole mendoakan. semoga perkahwinan yg bakal dilangsungkan akan diberkati dan menghilangkan segala gosip2 yg tak enak

Leave a Reply

Top