You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Hari Terakhir Bercuti – Jom Cuci Kereta

17,450,707 total views, 3,176 views today

Hari Terakhir Bercuti – Jom Cuci Kereta

Adeh….!!

Dah hari terakhir bercuti la pulak.

Celik mata pepagi ini, dah kena bebel kena basuh kereta.

Nak tak nak kena gak basuh, sambil tue selongkar kot-kot jumpa “benda tue” dalam kereta nie. Dah la harga “benda tue” tengah naik sekarang nie. Senang-senang je nak hilangkan.

Beli baru?

Erm…!!! Tunggu nak check duit dalam wallet kejab.

Eh…!! Memang tak cukup la. Dah hari tue repair kereta. Ratus gak harganya.

Harap gaji akan datang la if rasa nak angkat “benda tue” lagi. Lain kali jangan cuai. Gadai “benda tue” boleh gak angkat benda lain.

Aku tengah mengidam ps3 nie 🙂

Bicara Bro : Rajin tak aku cuci kereta agung ini.

Aku rasa, total perjalanan time cuti ini = lebih dari 1,000 kilometer. Fuhhh…!! sanggup gak aku drive jejauh nie ek.

Orang sebelah..?? Seronok berdengkur.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Hari Terakhir Bercuti – Jom Cuci Kereta

  1. kete aku aka baby shark aku..klo tengok daa mcm kete rally daa..sejak blk CNY last thursday daa ujan giler2 da..+habuk2 da…..now mmg sket lg mcm kete sebastian loeb..cume kete dia citroen kete aku honda..tue jer..lol…

    p/s basuh kete sendiri mmg puas kan..kadang2 rase nak beli natang kracker tue..hmm

Leave a Reply

Top