You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Buat Amirah Bazilah

17,436,619 total views, 474 views today

Happy Birthday Buat Amirah Bazilah

Kehadapan dindaku Amirah Bazilah yang dikasihi.

Diharap kewujudan entry di blog kanda ini tidak menganggu kehidupan dinda di sana.

Dari perkenalan pertama,

Kanda sudah jatuh hati pandang pertama di laman muka buku (bak kata Najwa Latif) walaupun kenyataannye, dah beberapa bulan add baru bertegur sapa.

Itu pun antara kenal atau tidak.

Tidak sangka pulak kanda bahawa dinda sungguh popular di facebook.

Sekali update status, ramai gila yang like dari komen

Sekali upload picture, punya ramai yang like begitu juga yang mengomen. Retis sungguh kamu ini. Rasa macam kita berbeza darjat antara lidah dengan lelangit mulut.

Tapi terasa dekat di gigi. Sebab itu la perpatah pernah berkata, sedangkan lidah lagi tergigit. Inikan pula tergigit cabai (maaf tiada kaitan)

Ikhlas dari hati kanda, nak berkenalan dengan adinda.

Malangnya, impian ku musnah dek kerja status umur kamu…

Lebih malang bila mendapati, kekanda selalu keluar bawa abang adinda ke tempat dan event bukan-bukan. Siap bergurau kasar dengan dia.

Last-last baru tahu dia itu abang kamu (oh habis malu dah nie). Tak pasal tiap kali berjumpa kena salam cium tangan dia minta restu he..23x (sila jangan percaya).

Panjang mukadimah kanda kan dinda.

Baik kanda straight to da point je la kan.

“Happy Birthday, Maaf zahir dan batin buat Amirah Bazilah

Bicara Bro : Jangan layankan sangat merapu bro malam ini.

Adeh…!! Demam la pulak, dah la dia jauh di Melaka. Tapi segan la nak ada affair dengan retis nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “Happy Birthday Buat Amirah Bazilah

Leave a Reply

Top