You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Dah Selamat Sampai Perak

17,423,150 total views, 4,971 views today

Bro Dah Selamat Sampai Perak

Akhirnya….!!

Tergerak juga hati bro untuk balik ke Perak.

Rumah family bro sendiri. Itupun pasang niat kul 10 malam tadi (20 Januari 2012)

Sebabnya hari ini (21 Januari 2012) merupakan hari pertunangan satu-satunya adik perempuan bro.

Bro baru je teringat yang dia nak bertunang. Dah sampai seru rupanya adik bro.

Bro pulak…??

Bro tahu yang adik bro nak bertunang pun dari si dia bro. Kalau tak, memang bro tak amik tahu pun. (apa punya abang la bro nie kan)

Selepas majlis nanti,

Bro akan gerak terus ke Johor bersama si dia. Dan bro akan berada di sana sehingga hari Selasa. Memang bro akan keletihan sepanjang cuti ini.

Selamat kereta agung masih ada he..23x

Bicara Bro : Terasa ramai pula anak dara dekat rumah ini.

Adik bro bawa kaum kerabat dia… Segan la pulak bro ini. Selamat bro kenal dorang ini masa bro turun UTHM bagi ceramah hari itu.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Bro Dah Selamat Sampai Perak

Leave a Reply

Top