You are here
Home > Uncategorized > Ungu – Demi Waktu

17,411,122 total views, 2,651 views today

Ungu – Demi Waktu

Petang khamis ini, macam tak semangat je bagi bro.

Tengah tak ada semangat ini, awek cute comel yang duduk depan bro (jangan jeles) buat kerja, tengah buka lagu ini.

Bro kongsikan lirik : Demi Waktu – Ungu

Aku yang tak pernah bisa lupakan dirinya
Yang kini hadir diantara kita

Namun ku juga takkan bisa menepis bayangmu
Yang slama ini temani hidupku

Maafkan aku menduakan cintamu
Berat rasa hatiku tinggalkan dirinya
Dan demi waktu yang bergulir di sampingmu
Maafkanlah diriku sepenuh hatimu
Seandainya bila ku bisa memilih

Kalau saja waktu itu ku tak jumpa dirinya
Mungkin semua tak kan seperti ini

Dirimu dan dirinya kini ada di hatiku
Membawa aku dalam kehancuran

Bicara Bro : Feeling pula layan lagu ini.

Sekali tengok lirik. Gluuuppp..!!! (telan air liur) bro tak tuju pada sesiapa tau lagu ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Ungu – Demi Waktu

Leave a Reply

Top