You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Teater 1 Plastik Hitam Terbaik

17,429,963 total views, 3,807 views today

Teater 1 Plastik Hitam Terbaik

Teater 1 Plastik Hitam Terbaik..!!!!

Sebab apa terbaik..?? Korang datang dan tengok sendiri. Semalam full house, ada yang duduk atas lantai je.

Di pentaskan di Dewan Bahasa & Pustaka dari 7 – 11 Disember 2011 pada pukul 8 malam.

Untuk tempahan boleh hubungi En. Hilal Azmi di talian 019 357 2093.

Bicara Bro : Malam ini, bro layan lagi teater ini. Malam ini bro nak duduk paling depan.

Nak tengok gambar sepanjang teater malam tadi? Boleh usha di sini.

Rupanya layan teater ini boleh hilangkan stress bahkan terasa macam tengok filem 3D pun ada juga.. Cuma tak pakai cermin mata tue je la.

Tau-tau pelakon dah berdiri sebelah kita.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

3 thoughts on “Teater 1 Plastik Hitam Terbaik

    1. la… penat2 hari2 bro promote di twitter n facebook…

      tapi x ramai yang alert..

      if nak datang.. pastikan antara yang terawal datang.. risau ada yang kena duduk di lantai… memang full house beb

Leave a Reply

Top