You are here
Home > Review Bersama Bro Framestone > Restoran Makanan Cina Muslim – Mohd Chan Abdullah

17,437,200 total views, 1,055 views today

Restoran Makanan Cina Muslim – Mohd Chan Abdullah

Ini bukan segmen jalan-jalan cari makan.

Sekadar nak berkongsi rasa dan cerita mengenai salah satu restoran yang terdapat di tempat bro.

Lately ini,

Bro rajin beno ke Restoran Makanan Cina Muslim, Mohd Chan Abdullah yang terletak di Kelana Jaya. Terutama bila nak makan berdua dan nak suasana selesa.

Keadaan kedai yang tersusun dan selesa kepada pelangannya. Lagi-lagi time waktu puncak.

Kebanyakan makanan cepat di hidang, terbaik punya service.

Bro memang puas hati makan di sini.

Jika korang tersesat di area Kelana Jaya, reroger bro ek. Jika tersesat tak jumpa jalan keluar, jangan cari bro. G gunakan GPS tue.

Bicara Bro : Bro dulu ada tergerak hati nak berkahwin dengan orang cina.

Dalam masa yang sama bro berlajar juga memasak masakan cina.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Restoran Makanan Cina Muslim – Mohd Chan Abdullah

  1. cawangan pertama kat Bukit Beruntung. Aku pun selalu mkn kat sini utk Lunch time keje kat bkt Beruntung.

    Skng dah byk branch, mknn pun sodap2 belaka. suka mkn nasik ayamnya dan nasik goreng sea food. sedap….

    1. Yg special ek…

      Banyak.. Tapi harga pun special la kan.. selalunya ikan bakar (kebanyakan masakan ala cina)

      Dulu bro selalu gak makan ikan bakar etc dekat sini. Kalau ade dalam 4-5 pack. Baru charge dalam rm1++

  2. bagus2….nnti upload gmbr menu2 dia..dgn harga sekali..klu situ sesuai utk makan BERDUA, kena la tau bajet dia kan…mne tau harga mcm kt William,, kena la bwk duit lebih sket..

  3. sy keje kat kelana jaya…TM sebelah balai polis KJ..huhu~ mmg tahu la kedai ni….tp tk pernah makan. huhu~ pernah makan JM bariani , fendi ikan bakar fariz maju dll…yang entry terbaru sy pon kat kelana jaya

Leave a Reply

Top