You are here
Home > Iklan > Realiti Kehidupan : Orang Kaya Boleh Jadi Miskin

17,439,739 total views, 3,594 views today

Realiti Kehidupan : Orang Kaya Boleh Jadi Miskin

Orang kaya pun boleh jadi miskin. Itulah realiti kehidupan yang korang sendiri tidak amik port.

Itu yang Tune Talk cuba ketengahkan dalam iklan komersial mereka. Siap ada dalam 3 versi – Melayu, Cina dan India.

Jom kita layan iklan yang mereka ingin sampaikan

Iklan versi Melayu

Iklan versi Cina

Iklan versi India

Bicara Bro : Kadangkala kita sendiri tidak sedar, penggunaan panggilan kita berlebihan. Ada yang terpaksa letak limit RM200.

Cukup ke RM200?

Bro sendiri guna pun nak dekat RM300 sebulan untuk call dan data plan untuk 2 nombor.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Realiti Kehidupan : Orang Kaya Boleh Jadi Miskin

  1. macam sindir kakitangan kerajaan je iklan orang melayu tu.hahah..ramai kakitangan kerajaan yang berbelanja melebihi pendapatan. lupa diri..especially kakitangan baru

    1. aku request untuk pakai unlimited broadband dengan celcom.untuk seminggu kena charge RM18.bila aku hantar je request tu,celcom bagi 1 lagi mesej suruh aku approve.aku pulak masa tu tak reti penyabar,nak cepat je.aku lupa nak balas request tu.aku layan je guna internet tu sampai exceed limit aku baru aku sedar aku tak reply lagi mesej yang last tu.punya la mangkuk aku rasa aku ni.huhu… 🙁

Leave a Reply

Top