You are here
Home > Uncategorized > Kecuaian Tertinggal Laptop Dalam Kereta

17,431,789 total views, 5,633 views today

Kecuaian Tertinggal Laptop Dalam Kereta

Tertingal laptop dalam kereta…

Fuhhh…!!! Selamat tak jadi ape2… Dah la kereta kuning berdaulat tue baru diangkat..

Kopak duit nak repair cermin kereta

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Kecuaian Tertinggal Laptop Dalam Kereta

  1. nasib baik xde penyamun nampak….klu x,,mmg lesap ler….

    kdg2 penyamun ni nmpk ade beg jek diorg dah rasa nk kopak wlupun beg biasa2 jek,,bkn beg laptop..

    pendek kata,,jgn ade trtinggal barang nmpk berharga kan…melainkan kite lepak x jauh dari kereta..

    1. cermin baru je tinted (betul ke ejaannye) so macam tak nampak sangat.

      tapi kalau dia ada alat leh detect tue, memang hilang terus la..

      member bro.. macbook hilang sedangkan kereta parking betul2 depan kedai die lepak.

      dalam beberapa saat je, pencuri tue pecah cermin n amik + blah

Leave a Reply

Top