Sorry, tajuk entry agak keterlaluan, tapi itu yang ingin bro sampaikan.

Agak pedas, dan bro bukan nak korang fikir bukan-bukan pasal bro ataupun menghentam mana-mana pihak yang terlibat.

Semalam, ada sorang budak + mak dia bro sound je dalam wayang.

Dah nampak anak-anak die merengek tendang-tendang kerusi depan (kerusi bro), boleh pula buat relax cam tak ada apa-apa yang berlaku.

hormatilah orang lain. Jangan jadi selfish tak berempat. Lagi satu, kalau x reti jaga anak, jangan gatal buat anak.

Bicara Bro : Bukan senang nak jaga anak, perlukan kesabaran yang tinggi disertakan dengan iman.

Insya’lah menjadi anak itu nanti sebagai saham untuk kita di akhirat kelak.