You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > iPad 2 Untuk Mereka Yang Bertuah

17,422,116 total views, 3,937 views today

iPad 2 Untuk Mereka Yang Bertuah

iPad 2….!!!

Bro bergambar dengan iPad 2 yang masih lagi berplastik dan belum dikeluarkan dari kotak lagi.

iPad 2 yang wifi punye, bukan yang 3G. Murah sikit, dan sesuai sangat jika hanya digunakan di tempat yang ada wifi.

Bro rasa macam nak bagi pada seseorang, siapakah yang bertuah itu..

Yup, sorang je.

Bicara Bro : Rasa macam mahu angkat Samsung Galaxy Tab 10.1

Sekian….

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

56 thoughts on “iPad 2 Untuk Mereka Yang Bertuah

    1. 1. ipad merupakan idaman saya.
      2. saya teringinkannya.
      3. belum pernah pegang produk apple.
      4. saya tahu bro pemurah.
      5. saya seorang insan biasa yang tidak mampu memilikinya
      6. bro lebih tua dari saya. hehe
      7. bro ley bertentang mata dengan kak heliza
      8. bro nampak bergaya dengan ipad tu.
      9. lagi bergaya kalau ipad tu dengan saya.hehe
      10. sebab saya tahu bro akan blas komen saya.

    2. 1. bro terima
      2. itu yang kita nak
      3. ipad bukan produk apple yg pertama korang kena pegang
      4. ayat bodek
      5. sian huhu.. tapi mampu memiliki rahmat illahi
      6. ape kaitan dengan usia..?
      7. bro x boleh pandang mata die.. risau bunga lama mekar kembali (dah beberapa bulan ek x jumpa die huhu)
      8. he..23x xde maknenye
      9. demn…!!
      10. xnk di labelkan sebagai sombong

Leave a Reply

Top