17,148,192 total views, 3,581 views today

Erni Dekritawati Yuliana Bernikah Hari Ini

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Siapa yang tidak mengenali Erni Dekritawati Yuliana?

Beliau merupakan anak sulung kepada Allahyarham Datuk Sosilawati Lawiya yang terlibat dalam permbunuhan kejam yang pernah menggemparkan negara.

Erni akan menamatkan zaman bujangnya hari ini. [Kecewa gak bro mendengarnya, ada gak hati dengan dia sebenarnye].

Majlis akad nikah beliau diwalikan bapa kandungnya, Buhari Mohamed. Ia akan berlangsung pada pukul 5 petang ini disusuli jamuan makan malam di kediaman mewah Allahyarham Sosilawati Lawiya di Taman Harmonis, Gombak.

Bicara Bro : Alhamdulillah,

Jika ada jodoh, elok dipermudahkan. Jangan tunggu lama-lama, nanti dikebas orang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Erni Dekritawati Yuliana Bernikah Hari Ini

  1. dah sampai jodoh tu.. elok sgt la dipercepatkan.. takpa bro byk g gadis2 cun kat luar sana.. hehehe.. 😉

    1. Gadis cun memang la banyak…

      Tapi yang betul2 boleh buat isteri tue yang tak banyak…

  2. smoga berbahagia hendaknya. mesti majlis resepsi dpt liputan meluas. komfem masuk nona lps ni. huhu

    1. Rasanya memang akan masuk nona….

      Minggu depan nak tengok nona la

  3. Woo hoo.
    No wonder ada orang cerita dalam TL tadi.

    🙂

    1. dorang cerita ape ek dekat TL..??

    1. Jom mira.. ubati kekecewaan ini 🙂

  4. bro,nasihat tu ko tuju kat diri sendiri ke?hehe… 😛

    1. he..23x aku risau, aku di kebas orang je

  5. jangan keciwa bro…nanti giliran bro pula..hehehe

Leave a Comment