You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Dimata Ku Ada Dhia

17,431,058 total views, 4,902 views today

Dimata Ku Ada Dhia

Dimata ku ada Dhia.

Eh Dhia…?? Ala Tentang Dhia yang selalu korang hangatkan di facebook atau twitter.

Nie gimik je la. Sebab bro dengar, korang dok bicara hari ini episod last Tentang Dhia kan?

Bro bukan nak bicara tentang dhia. Tetapi tentang dia.

Siapa dia?

Seseorang yang meletakan bro pada mata dan pandangnya 🙂

Di mata dia ada bro.

Ramai yang bertanya, macam mana bro boleh menjadi kasanova. Perempuan ada sana sini. Ada sahaja perempuan bicara pasal bro.

Wah..!!! femes juga bro nie ek [ini semua cerita zaman muda rumaja dulu, now dah sedar diri]

Bro bukan kasanova ok.

Senang je nak tahu perempuan itu boleh kita dekati atau tidak (bukan untuk amik kesempatan ek)

Lihat sahaja mata dia, adakah kita berada di matanya?

Dan setiap kali bro lakukan, memang bro mendapat feedback positif (sila jangan gunakan untuk mengambil kesempatan)

Pernah sekali bro gunakan teknik ini.

Time nie bro tengah mandi sungai bersama rakan-rakan.

Bro terperhatikan seorang gurl berbaju pink sedang mandi dalam masa yang sama bro perasan dia tengah curi pandang kepada bro (perasan betul la bro nie)

Selepas mandi, bro hampiri dia dan hulurkan handphone bro.

Dia tanya kenapa?

Bro cakap nak no telefon dia.

Dia dail no tepon dekat handphone bro, siap save lagi. Dan malam tue, bro sudah memiliki dia.

Thank kepada dia yang pernah hadir dalam hidup bro.

Family dia macam susah nak terima bro sebab mereka mempunyai pilihan sendiri. Dah nasib badan.

Kepada perempuan di luar sana. Jaga la pandangan mata anda, jangan sampai bro terbaca isi hati anda he..23x (gelak jahat ada makna)

Supaya korang berhati-hati bukan dengan bro. Tetapi orang lain.

Maaf, bro tak berani pandang mata lelaki, kenkadang terperasan dorang nie “GAY”. Demn la korang nie. Mahu mati nafsu aku 3 hari 3 malam.

Bicara Bro : Kepada insan4 yang bro sayangi, izinkan bro menatap pandanganmu untuk melihat sejauh mana aku berada di dalam hati mu.

Maaf, jika pandangan mata ku bisa meluruhkan hati mu.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Dimata Ku Ada Dhia

    1. Bagus… berhati-hati la ek..

      Ini bukan teknik menggoda. Cuma boleh baca isi hati orang tue n tahu apa yang dia nak.

      If nak ke lain, ke lain la kita berikan. he..23x

      Ops huhuhu (sebab tue bro xberani pandang mata lelaki)

Leave a Reply

Top