You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Nak Stop Berblog Untuk Beberapa Hari

17,435,467 total views, 3,132 views today

Bro Nak Stop Berblog Untuk Beberapa Hari

Bro nak stop berblog untuk beberapa hari.

Mood ke laut + keadaan blog yang tak stabil. Bro akan pindahkan blog ini ke server yang lebih stabil. So kos pengurusan blog ini akan meningkat berkali ganda setahun.

Harap tahun depan, blog ini murah rezeki. Target dalam 2-3k sebulan. Jika ada mana-mana syarikat berminat untuk mengiklan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Bro Nak Stop Berblog Untuk Beberapa Hari

    1. bro , sebelum saya bertukar ini lah masaalah blog saya , macam2 dah buat untuk kurangkan CPU resources tu , siap netkl cakap lappy saya yang problem , sampai bertekak dengan diorang .. ada lagi email tu kalau nk tunjuk .. last2 saya malas bertekak , sebab masaalah tu adalah dr server diorang .. so saya tukar je syarikat hosting lain , tak de dah masaalah CPU ke apa2 pun .. sampai useronline melebihi 400+ pun boleh dah ..

      pilihan kat tgn bro ..kalau tk nak fikir banyak baik cari syrikat yang servernya stabil

    2. saya ambik domosquare.com , pakej ada mcm2 , ikut budjet bro lah .. saya ambil pakej unlimited rm28 sebulan total rm350+ lebih kurang je dengan pakej 100gb dr serverfreak .. bro ambik serverfreak pun ok gak .. tak kisah asalkan jgn syrk lama nih ..

Leave a Reply

Top