You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Tips Terbaik Mencari Awek @ Teman Wanita

17,453,523 total views, 5,992 views today

Tips Terbaik Mencari Awek @ Teman Wanita

Ada orang bertanya kepada bro,

Apakah ciri terbaik untuk mencari teman wanita.

Jawapan Bro : Anda hanya perlu pastikan bahawa mereka adalah :-

  1. Perempuan (pastikan yang tulen)
  2. Sudi memberi komitment kepada anda
  3. Bukan nak amik kesempatan dengan anda (anda bukan jadi sugar daddy)
  4. Bukan isteri orang

Selebihnya anda fikirkan sendiri..

Bicara Bro : Ramai orang sekarang lebih suka mencari awek dari mencari isteri.

Mereka kata, couple dulu if ok, baru buat teman hidup. If tak ok, macam mana pula? Tinggalkan & cari yang lain ek?

Kalau untuk stock geli-geli, boleh la. Tetapi tak ramai wanita sedar bahawa mereka telah dipergunakan.

Baca Pelan-Pelan : Jeles tengok Lisa Surihani dan Yusri lalu depan bro malam tadi. Oh kecewanya hati ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Tips Terbaik Mencari Awek @ Teman Wanita

  1. perempuan sekarang ni pun ramai yg ada teman lelaki ‘stok geli2’ dan dalam masa yang sama tanpa sedar diorang pun sama jadi ‘stok geli2’ teman lelaki masing2. pendek kata 2×5.hahaha.
    Contoh ketara; perempuan B buat lelaki A sugar daddynya. setakat nak puaskan naluri kemewahan diri. Lelaki A pulak layan je perempuan B sebab apa yg dilabur dapat jugak habuan.situasi menang-menang kononnye..

Leave a Reply

Top