You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Skuad Harimau Muda Terima RM30,000 Seorang

17,439,791 total views, 3,646 views today

Skuad Harimau Muda Terima RM30,000 Seorang


Pemain dan pegawai skuad Harimau Muda yang mempertahan pingat emas bola sepak Sukan SEA akan menerima RM30,000 setiap seorang daripada Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM).

Bicara Bro : Rezeki pemain bola sepak Malaysia.

Moga kualiti pemain bola sepak kita bertambah baik. Begitu juga dengan taraf ke”profesional”an mereka.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Skuad Harimau Muda Terima RM30,000 Seorang

    1. ngam juga tue, klu p sport dkt indun, sambil sport sambil gadai nyawa k…rm30k sangat berbaloi dgn nilai nyawa durang…

  1. Ok lah tu sekali sekala.. berat mata memandang berat lg bahu yg memikul.. Kita terhibur dgn permainan dan semangat dorang walaupun didepan 100ribu penyokong fanatik dan x bertamadun rakyat indon tuh.. kalau dorang ade depan mata masa tu.. aku pun sanggup bg duit.. tpi takat rm1 sorang bleh la.. hehehe

Leave a Reply

Top