Selamat pengantin baru buat cikgu Nur Nazifa aka Ifa Cerry Berry.

Bagi blogger dedulu, sure kenal budak comey yang follower beribu-ribu. Komen beratus-ratus. Kalah Cik Epal (Bagi yang tak tahu la kan).

Cuma dia sudah berhenti berblog atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakan.

Dulu masa kenal budak ini, masih hingusan je bro tengok. Manja orangnya tapi tegas. Suka paw bro nak patung itu ini. Tapi satu pun xdapat dari bro.

Time nie bro staff di UPSI dan dia masih pelajar di sana. La nie dah jadi cikgu. Menyesal tak apply jadi cikgu dulu.

Last-last dah kahwin dah dia (nie bukan ayat frust ek), tapi frust la juga sebab tak dapat nak pergi ke majlis perkahwinan dia.

Selamat pengantin baru :)

Bicara Bro : Hingusan pun, laku gak apa (perempuan je la), lelaki hingusan? Jangan gatai nak kawin selagi tak pandai nak lap hingus sendiri.

Bukan senang nak jadi pemimpin keluarga. Jika tanggungjawab pada mak bapak, agama pun entah ke mana. Ada hati nak bertanggungjawab dengan anak dara orang (jika ada dara lagi la kan)