1,760,286 total views, 17,339 views today

RM100 Buat Pelajar Sekolah


Untunglah…!!!!

Kerajaan baru sahaja menghulur RM100 buat setiap perlajar dari darjah 1 hingga ke tingkatan 4 yang akan meneruskan pengajian mereka buat sesi 2012 tahun depan.

Hope dorang tak gunakan duit yang diberi untuk benda yang bukan-bukan.

Bagi bro,

RM100 tue sehari je boleh habis. Nak kumpulnya, makan masa yang lama gak if buat dari say.my atau churp2.

Bicara Bro : Iklan bro tak masyuk. Tak ramai yang klik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Responses to RM100 Buat Pelajar Sekolah

  1. sukacuka says:

    nak simpan makan bulan, nak abiskan, tak sampai sejam
    sukacuka recently posted..Ketahui rahsia seorang wanita

  2. mas saari says:

    lepaslah duit buku sekolah anak!
    mas saari recently posted..tragedi 11.11.11

  3. farhana says:

    Dua orang adik saya kata duit tu awal tahun depan baru boleh dapat Bro.. Dorang baru dapat notis tu tadi.. Awal persekolahan tahun depan.. Huhu..
    farhana recently posted..Mengertilah..

  4. Rodrigo Valenzuela says:

    Itu adalah benar-benar bertindak motivasi oleh kerajaan. Ini akan meningkatkan tahap pendidikan di negara ini. Terima kasih untuk perkongsian.
    Rodrigo Valenzuela recently posted..Seleccion de sitios web que dan muy buenos consejos para conquistar a un hombre

  5. fiza says:

    lepas jugak untuk yuran ..
    fiza recently posted..Terjumpa Awal Asha’ari

  6. Zala Wajik says:

    Guna untuk beli buku :3 Untunglah kalau dapat cash, kalau dapat voucer buku memang ke buku lah jawabnya
    Zala Wajik recently posted..11.11.11

  7. zuan says:

    budak2 skrng tak heran dah ngan rm100 ni rsanya bro.. tgk la diorng. phone msing2 lg canggih dr phone parent..huhu
    zuan recently posted..> VLOG : Arigatou

  8. Rosalia says:

    Kerajaan telah memutuskan cara yang sangat baik pendidikan. Orang tidak akan berhenti belajar kerana wang. Ini adalah idea yang sangat baik untuk mencari pendapatan semasa belajar. Idea ini akan menghapuskan buta huruf dari akar.
    Rosalia recently posted..Recetas para engordar : que comer para subir de peso sanamente

  9. Pacifista says:

    kalau tak guna duit tu,simpan je dalam akaun SSPN.
    bro,ko dah dapat cashout dari blin tu ke?
    Pacifista recently posted..Backlinks Dofollow Dari Ariffshah.com

  10. alhamdullilah.. dapat RM400…

  11. ohcikgu says:

    untung betul pelajar sekolah zaman ni ye..

  12. zahidahwahid says:

    untung giler budak2 sekarang ni….tu kalau malas lagi nak pergi sekolah tak taulah nak kata apa….

    *earning dari says n churp2 dari tahun lepas tak cukup2 lagi RM100..T_T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge