You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Rekaan Terbaru Seat Belt : Mengurangkan 45% Kemalangan

17,442,690 total views, 1,901 views today

Rekaan Terbaru Seat Belt : Mengurangkan 45% Kemalangan


Rekaan terbaru seat belt kereta.

Dan ianya dapat mengurangkan 45% kemalangan jalan raya.

Jika anda sokong kenyataan ini. Sila like atau share entry ini ek.

Bicara Bro : Memang betul pun.

Bro sendiri pun tak suka orang berleter semasa bro tengah memandu.

Ingatlah orang yang tersayang. Kalau ingat, stoplah berleter tue

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Rekaan Terbaru Seat Belt : Mengurangkan 45% Kemalangan

    1. agaknya la kot..tapi tak semua pompuan suka berleter tak tentu hala lagi2 dlm kereta..kalo pompuan start membebel maknanya mmg ada yg tak kena la tu. tp kalo 24jam membebel tak sudah mmg nak makan penampar..hahahahaha

  1. kijamnya kartunis ni, perempuan jugak jadi sasaran…sobs3x, saya x berleter time dalam keta atau atas motor atau atas bas atau atas boat, saya kira bijik tasbih…kerana nila setitik rosak susu sekontener

  2. kuikui. xley jugak mcm tu. kdg2 ade org yang bawak kete, then die nantuk, die mintak org sebelah die bercerita. hehe. tp klau bebel, mmg patut la wat mcm tu. hehe

Leave a Reply

Top