You are here
Home > 1001 Pictures > Perkahwinan Pada Tarikh 20.11.2011

17,654,144 total views, 1,224 views today

Perkahwinan Pada Tarikh 20.11.2011

Alhamdulillah,

Ramai juga yang mengakhiri zaman bujang mereka pada tarikh 20.11.2011.

Antaranya Zahiril Adzim & Shera Aiyob, Ezylnn dan juga kenalan bro semasa bro berkerja dalam institusi kerajaan iaitu Lin Butterflynn (Blogger juga rupanya).

Tahniah buat mereka.

Buat Zahiril Adzim, maaf bro tidak dapat menghadirkan diri ke majlis perkahwinan mu atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakan.

Entry kali ini bro nk kongsikan beberapa gambar sepanjang perkahwinan si Lin


Bicara Bro : Alhamdulillah,

Moga ikatan yang dijalin berkekalan sampai ke anak cucu.

Bro kenal si Lin nie secara tidak sengaja, bila bertembung di koridor pejabat bro. Then teradd di facebook.

Walaupun bro selalu ke department beliau, kami hanya sembang di facebook. Sebab bro jarang ada di tempat kerja. Selalu pergi department dia hanya untuk meeting dengan pengarah dia je.

Bro..??

Insya’lah nanti. Bila…?? Banyak tanya la pulak korang nie. Bak calon sorang dua ke?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Perkahwinan Pada Tarikh 20.11.2011

    1. Elok bapak sendiri atau wali yang mengkadikan.. tapi kena ada tok kadi sekali untuk mengesahkan nikah tersebut…

      Sebab dia yang kena uruskan segala borang-borang yang ada..

      yang kahwin 2 orang je.. tapi yang penat..?? semua sekali

  1. kite pun ada member yang nikah pada tarikh ni..kita gi la jugak tapi mula2 tak teringat tarikh 21nov tu tarikh yang cantik..hoho..
    anyway, pe de hal tarikh2 ni..
    dah ada jodoh nanti nikah je la pada tarikh yang sesuai..kan kan kan =)

Leave a Reply

Top