You are here
Home > Bersama BroFramestone > Nak Masak Apa Pagi Ini?

17,422,611 total views, 4,432 views today

Nak Masak Apa Pagi Ini?

Lapar la pulak pagi ini.

Tak tahu nak masak apa. Usha-usha ada yang ada didapur.

Erm… Erm…. Ermmmm………..

Apa-apa pun tiada. Tak kan nak masak air je kot.

Kalau korang tengok muka Jejai [gambar lelaki di atas] yang menjadi finalist MasterChef Blogger baru-baru ini.

Macam tue juga la muka bro pagi ini.

Bezanya

Dia tak tahu nak masak apa bila tengok terlalu banyak bahan masakan di depan dia.

Bro pula, tak tahu nak masak apa bila tengok tiada bahan masakan di sekeliling bro.

Yang ada hanya seekor kucing berharga beberapa ribu yang di anak tirikan oleh tuannya. Bukan bro tuannya.

Kalau bro, dari habiskan duit beribu beli kucing. Baik bro pinang anak orang. Boleh gak mintak dia masakan untuk bro pagi ini.

Bicara Bro : Alangkah seksanya jadi orang bujang di hujung minggu.

Bagaimana la keadaan “suami isteri hujung minggu ek” ** Suami isteri yang berjauhan, hanya hujung minggu sahaja berjumpa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “Nak Masak Apa Pagi Ini?

    1. aik, terbalik pulak dengan saya bro.. blog saya ramai perempuan je.. ce bro usya-usya kat blog saya, rasanya lebih 70% adalah perempuan.. top komentator pn perempuan je..haha

Leave a Reply

Top