You are here
Home > Uncategorized > Kenal 3 Jam, Berakhir Dengan Hubungan Seks

17,410,342 total views, 1,871 views today

Kenal 3 Jam, Berakhir Dengan Hubungan Seks

Kenal 3 jam, berakhir dengan hubungan seks.

Itu yang bro dengar berulangkali semasa menonton buletin utama sebentar tadi.

Ada sesiapa tahu cerita sebenar x..??

Tadi tertukar channel lain. So termiss berita tang tue.

If korang tahu, sudi-sudikan kongsi dengan bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Kenal 3 Jam, Berakhir Dengan Hubungan Seks

  1. berlaku dekat terengganu bro. buat seks dalam kereta…yg perempuan umur 14 tahun. lelaki plak umur 18 tahun. selain tu ada sorang lagi lelaki umur 15 tahun bersama dorang ni. kantoi sebab ada cctv polis dekat kawasan dorang projek tu. tu la serba sedikit yang saya ingat.

    1. yang sorang tu tak tau la apa function…ambik video kot..haha…dalam kereta swift warna putih…siap camera tunjuk kesan tompok air kat seat. memang jelas kelihatan. tapi tak pasti la air apa kan.

  2. betul lah tu, kenal 3 jam pastu buat hubungan seks dalam kereta! pastu mereka kena tangkap sebab kat kawasan tu ada CCTV… masa diaorang tengah syok tu polis ngan jabatan agama datang! kena cekuplah… tempat tu saya tak pasti sangat kat mana, tak dengar sangat!

    1. Lokasi dekat mane ek kak mas…

      wah dah ade cctv ek.. laju tul dorang buat kerja dah sekarang nie… sama cam iklan dalam tv tue…

      tp mmg teruk la cam nie kak…

      muda2 lagi tue… tang mane la silapnye kan

Leave a Reply

Top