You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Cakar Harimau Di Pagi Ahad

17,445,976 total views, 5,187 views today

Cakar Harimau Di Pagi Ahad

Selamat pagi semua,

Sedapnya tidur di pagi ahad. Celik mata je, suasana nyaman semacam. Sejuk hujan pepagi ini. Tarik selimut pun ok juga.

Kalau ikutkan,

Malam tadi tidur berjemaah di depan tv beramai-ramai. Celik mata, sorang pun tiada.

Ada yang masuk bilik ada juga yang keluar pergi mencari kerja.

Tengah sedap tidur, terasa belakang sakit di cakar.

Arrrgggghhhhhhh….!!!! Sakit dokh….!!!

Ini bukannya cakar harimau, ini cakar kucing. Tak nikmat pun.

Bicara Bro : Jangan seksa haiwan sampai lupa nak bagi dia makan ikut masa makan dia.

Tak guna beli kucing harga beribu, jika tuannya tak reti nak jaga. Woii…!! Aku bukan tuan ko lah, yang berdengkur dalam bilik itu lah tuan ko.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

4 thoughts on “Cakar Harimau Di Pagi Ahad

Leave a Reply

Top