You are here
Home > Uncategorized > Aku Rindu Dia

17,411,047 total views, 2,576 views today

Aku Rindu Dia

Aku rindu dia,

Yup, aku rindu dia. Tak perlu aku rahsiakan.

Siapa dia…?? Yang itu biar aku rahsiakan he…23x

Note : Meroyan pepetang time hujan lebat.

Bicara Bro :Tadi berjumpa dengan Datin Seri Tiara Jacquelina.

Tapi tak amik gambar dengan dia. Takut die spy hidup bro he..23x

Tak pasal-pasal keluar teater muzikal “Secret Life of Bro” bahaya tue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Aku Rindu Dia

    1. kelakar sebab bro meroyan mcm pompuan hehe…

      erk! tak payah la wat entry meroyan kt sy bro ai…ngeri!

      kalumpang tu dekat ngan umah bro ke? dah agak dah…aritu ingt nk roger bro tp tau aritu bro ade event lain kt KL…tu yg datang senyap2 je hehe….next trip ok πŸ™‚

Leave a Reply

Top