You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Tip Mencari Lelaki Sempurna

17,426,207 total views, 51 views today

Tip Mencari Lelaki Sempurna

Tip mencari lelaki sempurna.

Bro boleh jamin kebanyakan perempuan selalu impikan lelaki istimewa.

Nak macam pelakon hindustan lah, mexico la, korea la.

Tetapi bro nak ingatkan korang.

Dalam masa yang sama korang perlu setuju dengan qoute dibawah ini.

The perfect boyfriend – doesn’t drink, doesn’t smoke, doesn’t cheat…

and doesn’t exist.

Setuju tak?

Jika anda setuju, sila share post ini di twitter atau facebook anda.

Bicara Bro : Susah nak cari pasangan yang sempurna.

Sebab itu dalam islam digalakkan perkahwinan.

Ianya untuk memastikan kita saling menyempurnakan bersama pasangan masing-masing.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Tip Mencari Lelaki Sempurna

  1. nobody is perfect!

    tak perlu nak mencari kesempurnaan sangat.. sbb takda yang sempurnanya. ok what kalo dapat pasangan yg totally bertentangan minat dan sikap.. baru thrill..hehehehe

    1. salah la…
      kalau campur.. dapat 200%

      sebab setiap sorang sempurna jd 100% bila bersama… tapi bila dicampurkan baru jadi 200%

      prinsip kimia dan bukan prinsip math ek

  2. “asalkan dia nampak sempurna itu dah memadai”
    lagi pun mana ada manusia yang sempurna dalam dunia nieh
    “biar sakit mata asalkan jangan sakit hati”
    “biar sakit hati jangan sakit jiwa”

    hiks

Leave a Reply

Top