You are here
Home > Iklan > Advertorial > Terra Nova – Sentuhan Karya Steven Spielberg

17,425,331 total views, 7,152 views today

Terra Nova – Sentuhan Karya Steven Spielberg


Terra Nova,

Karya sentuhan Steven Spielberg dan juga Peter Chernin bakal menemui anda di FOX (Astro Channel 710) minggu ini.

Tayangan perdana dan istimewa hanya di FOX pada hari Sabtu, 29 October pukul 8.55 malam

Ia merupakan drama termahal dan terbesar pernah dihasilkan dalam sejarah drama TV dan pertama kali ditayangkan secara perdana di No. 1 Channel Hiburan di US – FOX

Terra Nova merupakan pengembaraan epic yang mengisahkan perjalan sebuah keluarga menjejak masa.

Pada tahun 2149, dunia mula mati. Seluruh permukaan bumi diliputi oleh tumbuhan dan binatang pra sejarah.

Ia merupakan drama 13 episod.

Untuk pengetahuan anda, drama ini disertakan sekali dalam 2 bahasa iaitu English dan juga Bahasa Melayu. Dimana pengalih bahasa merupakan selebirti malaysia :-

  • Rosyam Nor (Commander Nathanial Taylor)
  • Vanidah Imran (Elisabeth Shannon)
  • Aaron Aziz (Jim Shannon)
  • Sharifah Amani (Maddy Shannon)
  • Zahiril Adzim (Josh Shannon)

Di sini bro sertakan tarikh penting untuk drama ini di siarkan supaya anda tidak terlepas

TERRA NOVA PREMIERES FIRST AND EXCLUSIVE IN MALAYSIA AS
A 2-HOUR SIMULCAST ON
FOX (ASTRO CHANNEL 710) AND STAR WORLD (ASTRO CHANNEL 711),
SATURDAY, 29 OCTOBER AT 8.55PM.

NEW EPISODES EVERY FRIDAY ONLY ON FOX (ASTRO CHANNEL 710) AT 8.55PM.

FOX PROVIDES DUAL LANGUAGE AUDIO – ENGLISH & BAHASA MALAYSIA
24-HOURS DAILY.


Bicara Bro : Kebanyakan karya Steven Spielberg bro memang layan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Terra Nova – Sentuhan Karya Steven Spielberg

  1. wah, menarik ni bro, drama termahal di dunia, mesti gempak ni.. x sabar nak tengok..hehe
    jalan cerita pun nampak best, episod pulak ada 13 je..tak banyak sangat jadi sure tak boring punya..
    nanti nak try tengok terra nova pakai alih bahasa malaysia..mesti lagi best bila dgr suara artis tempatan jadi watak dalam drama ni.. 😀

Leave a Reply

Top