You are here
Home > Uncategorized > [Status Malam Jumaat] Bila Kesunyian Lepak Night Club

17,430,045 total views, 3,889 views today

[Status Malam Jumaat] Bila Kesunyian Lepak Night Club

Lately bro terasa sunyi sangat.

Mungkin,

Bro tak mampu atau tak sempat nak bersosial dengan korang semua di facebook, twitter mahupun diblog ini.

So malam ini,

Bro lepak dekat Zouk, Kuala Lumpur. Kelab malam if ada yang tak faham apa benda Zouk tue.

Note : Jangan fikir negatif pasal bro.

Bro mendapat invitation untuk ke private event. [Nanti bro kongsikan dengan u’ll].

Dan yang pasti bro ke sini bukan untuk mengisi kesunyian hati.

Dan bukan juga mencari peneman untuk malam ini.

Bro ingin mencari business tanpa perlu mencucuk langit.

Business is business.

Ada otak, ada fikiran. Gunakan untuk membezakan halal atau haram.

Jika ada yang memblame bro.

Itu hak mereka, sebab mereka menggunakan otak dan akal yang diberikan olehNya untuk memikirkan sesuatu yang negatif.

Bicara Bro : Jika nak menjafi blogger profesional, sila bukakan mata dan pandangan anda jauh dan lebih luas.

Dari situ kita mampu nampak sesuatu yang kita sendiri tidak tahu.

Dari merepek bukan2 di blog mengenai isu semasa yang dicopy paste @ hangat diperkatakan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Bila Kesunyian Lepak Night Club

  1. bukannya apa org fkir negatif pasal kelab malam tu..sbb mostly the case kelab malam ni mmg tak elok je kan..

    but jgn sbb nila setitik, rosak susu sebelanga..mmg nak jadi blogger kena open minded but jgn la open sngt smpai langgar hukum agama kan..

    ada otak fikir la. sbb tu tuhan bagi otak dan akal untuk berfikir.

Leave a Reply

Top