You are here
Home > Uncategorized > Perbincangan > Serah Diri Bukti Cinta

17,420,219 total views, 2,040 views today

Serah Diri Bukti Cinta

Sorry buka topik panas di blog ini.

Bukan nak bermain keyword atau nak kejar trafik.

Baru-baru ini bro lepak bersama kenalan bro.

Terbuka cerita pasal isu remaja zaman sekarang.

Kalau awak sayang saya, serahkan segala-galanya bukti cinta awak kepada saya

Simple ungkapan, dan mampu buat seseorang bertindak diluar fikiran waras. Dalam masa yang sama mengelapkan masa depan.

Bicara Bro : Bro hidup keranaNya iaitu Allah swt.

Bro sendiri tidak sesekali meminta seseorang wanita untuk membuktikan cintanya kepada bro. Cukuplah dengan cara dia menerima bukti cinta bro.

Bagaimana pula dengan anda?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Serah Diri Bukti Cinta

  1. kalau cinta kerana nafsu,memang ‘betul’ (salah sebenarnya…) la tindakan dia serahkan segalanya tu.tapi kalau cinta kerana Allah,dah boleh nampak dari raut wajah orang tu yang dia betul2 cintakan kita 🙂

  2. itu permintaan dari org bodoh..dan mmg bodoh kalau buta2 ikut je permintaan tu..nak buktikan cinta tak perlu la nak tido sekatil. kalo nak sngt tunggu sampai ada ikatan yg sah..

  3. ramai lagi lelaki lain.. org bodoh je yg akan lakukan pekara mcm tu.. org mcm ni ke nak dijadikan laki..hmmmmmm

    tapi senario zaman sekarang.. buang bayi mcm buang sampah.. bukti cinta lah sangat..

Leave a Reply

Top