You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Panduan Nak Famouskan Blog

17,644,267 total views, 5,400 views today

Panduan Nak Famouskan Blog

Wah famousnya blog ini…

Kata orang la kan.. Bukan kata bro. Bro rasa blog ini tiada apa-apa yang istimewa kecuali, ada banyak gambar bro dari gambar orang lain.

Siapa la nak letak gambar bro dekat blog dorang kan…

T-T

Ada seseorang bertanya kepada bro. Bagaimana nak famouskan blog?

Kalau nak tahu, baca di sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Panduan Nak Famouskan Blog

    1. He..23x tue saje je nak melawak..

      tak boleh serius sangat kenkadang… tapi boleh faham kan maksud yang bro nak sampaikan..

      ke xfaham lagi..

      “if nak bloh power,

      pastikan blog anda, syarikat power2 pun sudi mengiklan dekat blog kamu”

    1. sama la kite…blog sy pon biasa je, tak femes emes mcm BRO ni….tp tkpe…ber sederhana & terus berusaha moga kite ikut jejak blog blog yg femes seperti BRO :p

  1. eh! ada gambar bro kat blog mia kan? heheheheh… bro memang famous amos sejak sebelum mia kenal bro lagi… mia ni biasa2 aje…

Leave a Reply

Top