You are here
Home > Uncategorized > Malang Sungguh Nasib Bro

17,458,520 total views, 1,687 views today

Malang Sungguh Nasib Bro

Malang sungguh nasib bro pagi ini.

Bukan bro sahaja, budak rumah bro pun terkena sama.

Tak tahu pula jika satu apartment bro terkena sama.

Bro perasan sejak malam tadi, elektrik rumah bro semacam je.

Kipas sekejab kuat, sekejab slow sedangkan pakai no 2 je.

Lampu sekejab terang sekejab ala-ala romantik.

Tau2 je pagi ini.

Semua plug rumah bro terbakar.

Power supply laptop bebudak rumah terbakar. Tv n astro bro xcheck lagi.

Yang pasti charger HTC bro pun terbakar sama.

Dah call TNB dan buat report. Katanya lagi sejam, merek Kan uruskan.

Fuhh berasap je bro tgk plug. Bro syak ada lintas pintas berlaku bila elektrik overload malam tadi.

Bro tak tahu jumlah kerugian yang budak rumah bro hadapi berapa.

Lain la kalau dapat ganti rugi.

Bicara Bro : Charger HTC original ada waranty lagi tak. Baru 6 bulan je pakai..

Cam mana nak buat kerja pagi ini. Nak kena turun low yatt cari power supply baru nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Malang Sungguh Nasib Bro

    1. memang teruk pun….

      bro xcheck lagi tv dekat rumah bro.. dah la ade 3 bijik.. semua harga ribu2…

      kalau terbakar.. nk claim pada sape la nie kan..

      ada rumah tue.. semua barang elektriknya terbakar

    1. Harap cam tue la…

      lepas jadi tue terus call orang TNB…

      mula-mula dia cakap rumah bro je kena.. sebab rumah lain xde yang komplen..

      sekali ramai pula yang serang dorang… terkedu sekelita…

      ini bukan masalah kecik2 tau…

    1. chill la bro..jgn dok pening kepala fkir nak ganti barang2 tu..ada rezki nnt ada la..anggap je la semua yg terjadi tu mungkin ada hikmahnya yg kt tak nmpak skarang..

      take it easy..

Leave a Reply

Top