You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Jangan Tahu Nak Komplen Je

17,416,685 total views, 5,080 views today

Jangan Tahu Nak Komplen Je

Bro selamat sampai ke UTHM untuk menghadiri majlis konvokesyen adik bro.

Gila apa,

Tempat parking jauh gile dari lokasi dewan konvo…

Sian orang2 tua dan tak larat macam bro nk berjalan sejauh tue.

Eh sekali ada bas disediakan… He…23x

Bicara Bro : Jangan tau nak komplen je… Setiap masalah ada penyelesaiannya.

Yang penting, usaha cari penyelesaian dan bukan berusaha untuk komplen memanjang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Jangan Tahu Nak Komplen Je

    1. nasib baik dia tak bagi ko bas tanjung bro.tu bas paling bersejarah kat batu pahat tau.hehe…

      ko buat apa kat uthm tu bro?ada buat konsert okestra ke?wakaka 😀

    2. haha…kalau ko lepak kat bus station batu pahat tu mest ko naik punya.naik setakat suka2 je.dari bus station tu ke summit parade then patah balik.hehe :p

Leave a Reply

Top