You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Harga Baru Satay Kajang Haji Samuri Bermula 1 November 2011

17,444,346 total views, 3,557 views today

Harga Baru Satay Kajang Haji Samuri Bermula 1 November 2011


Harga baru Satay Kajang Haji Samuri bermula 1 November 2011.

Bicara Bro : Ramai yang cakap satay dorang dah tak sedap. Tapi sebab brand “Satay Kajang Haji Samuri” satu dunia tahu.

Ramai yang cakap iklan di blog macam cekik darah. Sebulan mengiklan RM500-RM1k. tapi blog trafik tak de la tinggi mana.

Semuanya kerana branding.

Isu ini yang akan bro perkatakan untuk ceramah yang akan bro sampaikan di UiTM bulan 12 ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Harga Baru Satay Kajang Haji Samuri Bermula 1 November 2011

    1. tapi zuan… ramai je yang guna.. so cam mne ko nak brandingkan… itu yang perlu kita ketahui..

      macam bro… nama broframestone adalah branding bro…

      pergi mana2 event or invitation semua atas nama broframestone

    2. hmm kna mula buat namecard la bro? promote nama saiazuan blog 😀

      tp sebelum tu, kena dpt pengiktirafan yg entry zuan dah cukup bagus untuk di promotekn pada orang ramai 🙂

  1. branding yg hebat akan menjadikan perceived valuenya tinggi utk produknya samada iklan atau satay kajang pon.
    tinggi2 pon org akan beli gk.
    t-shirt nike yg conteng2 grafiti pon harga sampai RM80++ pon budak2 skg beli tnpa komplen

Leave a Reply

Top