You are here
Home > Uncategorized > Cinta Muka Bulu (Parody Video)

17,437,652 total views, 1,507 views today

Cinta Muka Bulu (Parody Video)


Cinta muka bulu.

Awat muka-muka mamat dalam nie cam ku kenal je

Berbulu juga nengoknya he..23x

Boleh pula korang layan poco-poco ek.

Jom layan video The Making of Cinta Muka Bulu

Bicara Bro : Layankan aje

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

10 thoughts on “Cinta Muka Bulu (Parody Video)

    1. dlu rajin la bro nak buat video parody mcm ni.. skrng, dah kurang rajin nak buat.. hehe tapi kalau ada yg berminat nak saya buatkn, mungkin akan buat la.. hehe 😀

Leave a Reply

Top