You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bila Blogger Menjadi Model

17,440,837 total views, 48 views today

Bila Blogger Menjadi Model

Bila blogger menjadi model.

Bukan sesuatu yang baru. Boleh dikatakan ramai blogger adalah model dan ada yang baru menjadi model.

Dan ada yang sememangnya model menjadi blogger

Tetapi model apakah itew…??

Takat model tepi taman lepas tue beribu-ribu lensa menghala kepada mereka sahaja. Ada rezeki masuk majalah.

Itu memang bagus.

Dan kebanyakannya adalah perempuan.

Alang-alang menjadi model, jangan la menjadi model yang memperagakan bentuk tubuh badan. Itu semua orang akan tengok. Model lelaki pun boleh jadi terhangat.

Maksud bro,

Menjadi model untuk sesuatu produk.

Mungkin pakaian atau pun produk kecantikan. Lagi-lagi bagi mereka yang mempromosikan blogshop. Meletup gitew.

[nanti bro kongsikan pic bro bersama dengan rakan-rakan bro yang berjaya dengan blogshop mereka]




Buat masa sekarang,

Cukup la korang cuci mata dengan pic muka bro sendiri. Terutama pada mereka yang dah lama xtengok muka bro + dah lama xnampak bro upload pic bro sendiri.


Maaflah,

Pic bro tak de la sekacak model-model Malaysia. Over da sea lagi la jauh.

Ini sekadar pic bro bersama dengan model terbaru Sony Walkman W260 Series yang pernah bro ceritakan 2 minggu lepas.

[dah 2 minggu baru nak kongsikan]

Masa ini event di Sungai Wang Plaza. Di mana bro di minta naik ke pentas untuk menjadi model kepada Sony Walkman W260 Series.

Jom layan aksi keras bro di bawah.


Maaf sebab tak banyak aksi dan gambar.

Nanti korang nampak la aksi terlampau bro he…23x Sesiapa yang ada di tempat kejadian sahaja yang tahu apa yang telah bro buat.

Yang penting, Bro dapat Sony Walkman W262 berharga rm299 dari pihak penganjur 🙂

Nanti bro buat entry penuh pasal event ini.

Bicara Bro : Ini event ke-2 sony yang bro terlibat sama. Hope akan datang sony sudi menjemput bro lagi. Jangan menyesal hulur apa-apa pada bro.

Bro menerima panggilan yang mengatakan bro dipilih untuk menjadi duta Shell. Masih menunggu jawapan rasmi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Bila Blogger Menjadi Model

  1. wahh..dah berjinak nak jadi model..good..all the best.

    tapi tang perut tu kene cover sket la bro..ehehehehehe..kene develop utk jd kalo tak six pax pun 2 pax pun ok la..heheheheheh.. jgn marah kite eh…

Leave a Reply

Top