You are here
Home > 1001 Pictures > Album Gambar Pementasan The Secret Life of Nora – Istana budaya

17,456,133 total views, 8,602 views today

Album Gambar Pementasan The Secret Life of Nora – Istana budaya

Siapa sini dah pergi menonton pementasan The Secret Life of Nora di Istana Budaya.

The Secret Life of Nora (NORA) is the latest musical by Enfiniti Vision Media Snd Bhd (previously known as Enfiniti Productions) the award-winning producers of Puteri Gunung Ledang the Musical and P. Ramlee the Musical.

Sipnosis : –

Set in a whimsical version of Penang, NORA stars Tiara Jacquelina in the titular role as a beautiful, rich, spoilt cabaret owner and singer.

Nora has a brush of trouble with Interpol after the death of her father reveals the cabaret to be a front for his illegal international business activities.

Stuck in a tight spot, Nora accepts a proposition from Interpol to masquerade as a spy and infiltrate one of the biggest human trafficking rings in the world in exchange for her freedom and to save her beloved cabaret.

Kredit : Wikipedia


Tiara Jacquelina selaku watak utama beraksi.

Tony Eusoff and Ryan Silverman in action.
Apalah yang mereka bincangkan.

Wow..!!!

Seksanya…!!!!

Ala macam la korang boleh nampak if duduk dekat seat belakang kan.

So sila amik seat di hadapan.

Tony Eusoff and Adibah Noor in the action.


Wow gebunya peha dorang…

Bukan peha Adibah Noor tau.

Bermain dengan ular,

Cam kenal je ular tue.

If xsalah bro, namanya Wahad.. Betul x…??

Aaron Khaled bermain piano

Bicara Bro : Hope dapat tiket free untuk menonton The Secret Life of Nora di Istana Budaya.

Cam geram je tengok iklan dia dok tayang-tayang sebelum start movie dekat panggung wayang baru-baru ini.

Jom menang iPad 2.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Album Gambar Pementasan The Secret Life of Nora – Istana budaya

    1. Heyyy dah tulisan kat bro nih ala2 manja secotet2 jer tak baca nampak sangat pemalas bukan pembaca setia BroFramestone betul tak? Heheheh

      Nih mesti lom pernah pergi lagi kan tapi pomote jer dulu kann!

  1. hi!sy ada tiket THE SECRET LIFE OF NORA.Tarikh 7 Okt 2011 jam 8.30mlm esok, STALLS SEAT (ST-T 9 dan ST-T 10)utk 2 tiket shj.berminat?sy bleh bg RM100 utk 2 tiket ini.

  2. Dan ada lg tiket bertarikh 14 Okt 2011 jam 8.30mlm GRAND CIRCLE SEAT (GC-F 10 dan GC-F 11) utk 2 org.berminat?sy bleh bg RM50 utk 2 tiket ini.sebenarnya tiket ni mahal.oleh kerana sy tidak bleh pergi pd kedua-dua tarikh ini.sy nk jualkanya kpd yg bminat.bleh email kt sy di zila.mokhtar@yahoo.com sape cpt dia dpt. TQ

  3. Hi!tiket pd 14okt2011 telah dijual.so tinggal tiket utk mlm esok.ada sesape yg bmint nk tgok MUSICAL THE SECRET LIFE OF NORA.Cepat2…2 tiket STALLS SEAT ST-T9 n ST-T10 Berharga RM100 SHJ.Harga asal 230 n 350.cepat rebut peluang ini.bminat?bleh email di zila.mokhtar@yahoo.com TQ.

Leave a Reply

Top