You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Speed Trap Musim Perayaan

17,440,858 total views, 69 views today

Speed Trap Musim Perayaan

Assalamualaikum wbt

Hari ini mungkin merupakan hari terakhir bagi warga kota kembali ke kota setelah bercuti lebih kurang seminggu.

Bagaimana dengan percutian anda untuk merayai Hari Raya AidilFitri dan juga Hari Ulang Tahun Kemerdekaan?

Bro doakan semuanya selamat kembali dan boleh memulakan tugas masing-masing.

Walaupun mood raya masih belum habis.

Jangan korang habiskan segala kuih raya yang ada. Kot-kot ada tetamu yang bertandang ke rumah anda, tak kan nak hidang biskut kering je kan.

Korang ada lihat statistik Ops Sikap yang ke 24?

Ada tak sesiapa yang terkena Speed Trap?

Atau adakah anda salah seorang atau saudara mara atau kenalan anda yang terlibat dalam statistik kemalangan untuk Ops Sikap kali ini.

Bro hari itu mendapat khabaran.

Ada sahabat blogger yang terlibat dalam kemalangan dimana kereta yang mereka naiki terbakar.

Alhamdulillah tiada kemalangan jiwa dilaporkan.

Bicara Bro : Tertiba teringat telemovie raya – Pusara Di Lebuh Raya

Dan bro memang suka lagu tue 🙂 Jom layan lagu ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Speed Trap Musim Perayaan

  1. hehehe..alhamdulillah stakat ni takda berita pasal saman ke kemalangan dlm family sy,..

    esok sy dah start keje balik..mcm lemauu jek nak masuk keje ni..tp nk bt camana kan,kalo keje sndri bleh gak ikot suka jek.

    * kuih raya saya banyak lagi..nak mai ler datang beraya..

Leave a Reply

Top