You are here
Home > Bersama BroFramestone > Senarai Open House Blogger Hari Raya Aidil Fitri

17,417,239 total views, 5,634 views today

Senarai Open House Blogger Hari Raya Aidil Fitri


Bro nak buat senarai rumah blogger yang ada buat open house untuk raya kali ini.

Ada sesiapa tak yang buat open house sepanjang musim perayaan ini.

Bro nak makan free nie. Dah nazak dah bulan nie.

Jika ada, sila inform bro (bro lebih galakan jemputan dari blogger) dan bro akan promote open house mereka di sini. Percuma tak payah bayar apa-apa. Janji ikhlas menjemput.

Antara blogger yang akan buat open house dan tariknya :-

  1. ..
  2. ..
  3. ..

Senarai akan di update dari masa ke semasa.

Bicara Bro : Sedihnya bila, tak masyuk sebelum dan selepas raya.

Ada sesiapa nak amik bro berkerja dengan korang tak. Asalkan setiap bulan ada gaji untuk bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

48 thoughts on “Senarai Open House Blogger Hari Raya Aidil Fitri

    1. Bro since mei 2011 jadi full time blogger T-T malas nak makan gaji sebenarnye..

      La nie buat freelance dengan mana-mana company je..

      Malam nie ade satu company tue nk buat payment untuk blogspot bro yang terdahulu…

      mampu la cover duit makan untuk 2 minggu

    2. ptt la slalu nmpk free… igtkn bro ad keje tetap n bloging as part tm.. freelance cena tu ea? develop blog ke apa?

    3. cabaran fulltime blogger ni mmg byk tp insyaAllah oneday akan payoff gk. lps ni darren rowse malaysia akan tercipta gk. kasi PR6 plak bro. income ribu raban tiap2 minggu lps ni

    4. dulu memang ada kerje tetap.. tapi macam xberbaloi je.. tue yang berhenti kerje dan fokus pada blog..

      develop blog, website etc… now bro bermain dengan facebook. tengah develop app untuk facebook pula

  1. hahahaa… sampe gitu skali bro…. bro dok mane bro?… kalo stakat nak dtg raye… mkn ala kadar tuh.. jemput lerr bro.. kalo kate nak wat openhouse… bajetku jugak mula berlari…..

    1. rasanya macam tahu je.. ok kot.. nnt bro roger.. kalau ade 2-3 blogger ok gak.. boleh gak buat open house kecik just untuk blogger je..

      lepas tue mintak sorang2 update dekat blog on da sport gak

    1. hahahahaha…no la..i mean jgn la dah otw baru nak cakap kan..kang gelabah puyuh je nak masak ke..itu kalo ada rumah, buatnya takda kat rumah kan naya je..ekekekekeke

Leave a Reply

Top