You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Seksanya Menjadi Anak Dara Time Raya

17,412,847 total views, 1,242 views today

Seksanya Menjadi Anak Dara Time Raya

Hari ini,

Genap 3 hari bro menjadi anak dara.

Meroyan tahap gaban dah nie. Terperap je dekat rumah

Siap kena perli dengan mak sendiri. Panas gak la telingga nie. Makan dalam tue…!!!

Nak buat cam mane.

Segan nak makan dekat rumah orang [pergi beraya] So habiskan beras dekat rumah sendiri je la.

Nak beraya rumah memember,

Semua dah kahwin dan beranak. So raya dengan keluarga sendiri atau keluarga sebelah mertua.

Memang tak salah nak beraya.

Cam mana nak beraya jika semua member yang duduk dalam lingkungan 40km persegi tidak sorang pun reply mesej yang bro forward pada hp dorang,

Siapa ada dirumah hari ini.

Macam nak buat jalan-jalan cari duit raya.. Kika ada dirumah or sudi terima kehadiran ku.. Sila respon..

Pastikan kawasan berdekatan dan sama waktu dengannya..

Duit raya tidak disertakan sekali.

Tetapi tak ada sorang pun yang reply. Salah nombor ke nie.

Nampak gayanya,

Tahun depan bro kena beraya berdua. Seksa hidup membujang ini. Ada tak yang sudi.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Seksanya Menjadi Anak Dara Time Raya

  1. haa , kesimpulannya kahwin cepat cepat tau . :p jangan lupa jemput linda nanti !

    btw , umur linda memang baru enamblas lah . pasal blog linda kemas tu , linda masih belajar dari blogger blogger otai . baru nak start merangkak aje ni :)) thnx ya .

    1. kalau sampai 4 tu, bro jgn pening2. bro kasi je calon2 tu kat mak bro, biar dia plak pening nk pilih. bgtau mak bro, dulu mak dok bising2, skg dah bg calon2, mak pening plak. hehe

Leave a Reply

Top