You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Pemenang Hadiah iPhone 4 Dari Octove.com

17,414,560 total views, 2,955 views today

Pemenang Hadiah iPhone 4 Dari Octove.com


Pemenang contest yang dianjurkan oleh octove.com sempena bulan kemerdekaan baru-baru ini.

Terima kasih kepada semua yang sudi support bro sehingga bro berjaya memenangi contest ini.

iPhone 4 white dan warranty dari Maxis.

Murah rezeki bro sejak join octove.com Jom la join sam, mana tahu anda juga beruntung seperti bro.

Dapat tengok wayang free dengan TGV, Main golf percuma di City Golf dan miliki barangan Angry Birds.

Akan datang, ada yang menarik akan menanti anda.

Bicara Bro : Terima kasih bro ucapkan kepada pihak Octove.com kerana sudi mengiklan di blog bro.

Di sini bro ingin kongsikan beberapa gadget terbaru dari Celcom yang anda mungkin minati.

Dan jangan lepaskan perluang menyertai Giveaway Suara Kami Concert by Astro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Pemenang Hadiah iPhone 4 Dari Octove.com

    1. hahaha…amboiiii..pandai yer….octove je ek ada offer?sy dah join dah octove tu..tp jarang plak buka hari ni baru buka balik setelah tgk post ni..hehe

Leave a Reply

Top