You are here
Home > Contest > Jom Join Giveaway RM 100,000

17,444,221 total views, 3,432 views today

Jom Join Giveaway RM 100,000

Give away RM 100,000..!!!

“Biar betul, ke tipu je nie…. Tak baik bro tipu kami semua”

Tetapi itu la kenyataannya. Giveaway RM 100,000.

Tapi…….!!!!

Bukan bro yang buat, Dealmates yang buat. Kalau bro yang buat, gamaknya dah lepas kos nak kahwin 4.

Hadiah yang ditawarkan:-

  • 1st prize of RM100,000
  • 2nd prize of RM10,000
  • Top Referrer prize of RM5,000

Wow….!!! Bukan nilai kecik tue.

Apa yang korang perlu buat

  1. klik “Enter Now” pada kempen ini.
  2. Sharekan di facebook anda
  3. Berikan sedikit maklum untuk anda dihubungi jika menang.

Itu sahaja.

Apa tunggu lagi. Jom la join, dengan klik di sini.

Bicara Bro : Bro macam nak buat give away. Cuma belum ada apa-apa idea dan nak buat give away macam mana.

Sahabat bro – DenaiHati nak cari tajaan untuk giveaway terbesar dari beliau.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Jom Join Giveaway RM 100,000

Leave a Reply

Top