You are here
Home > BroFramestone DiTanya > Hidup Ko Bukan Untuk BoyFriend Ko

17,419,342 total views, 1,163 views today

Hidup Ko Bukan Untuk BoyFriend Ko


Bro boleh katakan ramai perempuan zaman sekarang nie, lebih utamakan boyfriend dari orang lain.

Sikit-sikit boyfriend.

Then Boyfriend lagi.

Bro sekadar nak berkongsikan kritikan pedas adik bro, Lolly LuvFareda di facebook dia.

Lolly : Kenapa tak nak pakai henfon ?
Gurl : Malas ah lagipun aku bukannya ada pakwe
Lolly : Habes kau hidup semata2 kerana pakwe ke… ? =.=’

Bicara Bro : Meh bro sampaikan makna tersirat yang mungkin gurl tersebut nak sampaikan

Sebab dia nak pakwe sponsor handphone.. dan pakwe yang jadi tukang topupkan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Hidup Ko Bukan Untuk BoyFriend Ko

  1. ahaha.. nak suh pakwe dia beli n top up kan ek..? ekeke

    tp bro bace x news hr ni? pasangan islam bunuh diri sbb cinta terhalang? aish.. ape lh nk jd skrg ni… Na’uzubillah..

  2. isi tersirat tu kurang tepat. gurl tu tak nak pakai hp pasal takde maknanya klu takde boyfriend pun. siapa nak call? siapa nak rindu semua? bazir duit, bazir battery jer… baik tak yah ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Top