You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Model Volkswagen di Volkswagen. Das Auto. Show 2011

17,411,118 total views, 2,647 views today

Gambar Model Volkswagen di Volkswagen. Das Auto. Show 2011

Minggu ini volkswagen [baca : wak segan] telah mengadakan Volkswagen. Das Auto. Show 2011 di Bukit Jalil.

Tujuan auto show ini adalah untuk memperkenalkan model-model terbaru Volkswagen yang akan dipasarkan dalam pasaran Malaysia.

Show ini berlangsung selama 2 hari iaitu pada 10 – 11 September 2011 dari pukul 10 pagi hingga 10 malam.

Bagi anda yang berkesempatan, dialu-alukan untuk datang terjah ke show ini.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman web Volkswagen Malaysia.

Di sini bro kongsikan beberapa gambar Volkswagen yang dipamerkan.

Volkswagen Golf GTI
Volkswagen Touareg
Volkswagen Polo GTI
Volkswagen Scirocco
Volkswagen Tiguan

Kemasukan adalah percuma.

Cuma nak masuk ke ruangan pameran agak terhad.

Di mana anda perlu daftarkan diri anda, kemudian diminta untuk menunggu sebelum sampai turn anda masuk ke ruang pameran.

Nak info lebih, layari laman ini.

Bicara Bro : Kredit semua pic pada member rumah bro yang nak angkat sebijik Volkswagen.

Bro masih lagi mencari kereta idaman.

Note : Volkswagen terkenal dengan model kereta kataknya he…23x oh wak segan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Gambar Model Volkswagen di Volkswagen. Das Auto. Show 2011

  1. waaa…best kete wak segan ni..dulu ayah penah pakai kete katak dolu2 tu..mmg best woo..enjin kat belakang, bonet kat depan…mmg antik giler la..heheheh..kalo berpeluang ingat nak carik balik kete tu.

  2. waah2 bestnya hurm bila lah dpt memiliki keta tu eh?dlm mimpi ja la boleh kahkah mahal kot huhu..waa…lama tak dtg blog bro nk komen bebyk kahkah lama dah sepi dari berbloggging huhu..

Leave a Reply

Top