You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Blogger Berbuka Puasa Di Bangkok

17,452,355 total views, 4,824 views today

Gambar Blogger Berbuka Puasa Di Bangkok

Cerita lama,

Cuma baru sekarang bro mempunyai masa untuk berkongsikannya dengan anda.

Tapi dalam bentuk gambar-gambar sahaja.

Gambar semasa bro dan member-member blogger dapat invitation ke Bangkok untuk berbuka puasa.

Bangkok..!!! Jauh tue…!!!

Tak de maknanya jauh. Dekat Shah Alam je, lokasinya Bangkok House.


Antara makanan yang dihidangkan.

Fuhhh…!! Menyelerakan, lagi-lagi bila berbuka lambat + terseksa sebab tersesat jalan.

Aksi blogger mengambil makanan

Aksi blogger mengambil “gambar” makanan

Pasangan yang sempat honeymoon di Bangkok sebelum majlis nikah he…23x

Alhamdulillah, sudah selamat dihijab kabulkan.

Aksi blogger menjamu selera, tak pandang kiri kanan punya.


Meja persatuan blogger-blogger yang sudah berkeluarga.

Kelab blogger wanita bersama wakil persatuan isteri-isteri blogger semalaya

Jejaka blogger terhangat di pasaran.

Terutama yang paling menyerlah sekali he…23x

Aksi-aksi terakhir skuad pimpinan MadamMondoq sebelum berlepas pulang dari Bangkok ke rumah memasing.

Kredit semua picture kepada MadamMondoq.

Bicara Bro : Bulan puasa adalah bulan makan-makan free. Sana sini ada invitation. hari-hari ada invitation.

Nak hujung bulan nie, tiada sape-sape nak open table untuk bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Gambar Blogger Berbuka Puasa Di Bangkok

  1. salam bro 🙂 bro ingat rina lagi tak. lame nye rina tak berblog..rindu betul nak jadi blogger tegar macam dulu..walaupun tak femes pun tapi rina ade jugak kawan2 yang jumpa time blogging termasuk bro 🙂

    hee, buat sesi meluahkan prasaan kat sini plak :p

    btw, gempak giler blog bro siap ade keluar untuk like fan page!! mane tutorial??? sila ajar ok! hehe 🙂

    nanti kot2 rina da femes mcm bro, leh laa join buka puasa ni kann, leh sembang lebihhh

    1. W’salam bro ingat je dekat rina… Blogger tomey yang cute miut..

      Lagi-lagi la antara calon2 yang bro berkenan, sekali dah jadi tunangan orang he…23x

      Tak payah nak tunggu fames…

      Bila-bila masa pun boleh jumpa.. if nk join mana2 event, cari la bro ek.. kot2 bro boleh seludup masuk.

      Asalkan lepas tue sudi blogkan pasal tue..

      If blog mantap.. bro boleh offer sponsor post.. dibayar untuk taip di blog.

      Erm bro baru je pakai iPhone tapi xreti nak guna lagi.. of sudi ajar bgtau la ek

Leave a Reply

Top