You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Duit Raya Dari Maxis

17,420,230 total views, 2,051 views today

Duit Raya Dari Maxis

Duit raya dari maxis

Duit raya dari Maxis.

Hijau dan berkeping-keping.

Kalau la dalamnya berisi. Ok la juga kan.

Ini just sampul je. Dah la sebulan beratus gak bayar sama Maxis. Cuba hulur sikit pada penguna.

If maxis buat apa-apa event, jangan lupa invite bro.

Bicara Bro : Bro last dapat duit raya masa form 4. Dan berbelas tahun tak dapat duit raya. Asik menghulur je.

Cuma tahun nie je bro x hulur pada sesiapa.

Jom join Giveaway Suara Kami by Astro

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Duit Raya Dari Maxis

    1. bagus sungguh….

      bro hulur cam tue je.. xbuh dalam sampul pun…

      nanti nk design sampul yang disertakan sekali dengan namecard.. boleh juga dijadikan cara untuk publisiti..

      lagi2 dekat sampul tue tertulis

      “pinjaman cepat.. tanpa penjamin… 100% lulus dalam 24 jam”

      ok x, then bagi pada pengantin…

      he…23x [bro ada gaya jadi marketing exec untuk company Ah Long x]

Leave a Reply

Top