You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Budak Segan Nak Bergambar Dengan Ben Ashaari

17,417,115 total views, 5,510 views today

Budak Segan Nak Bergambar Dengan Ben Ashaari

Siapa sini tak kenal Ben Ashaari?

Oh tak kenal ek. Tak pe, sila search dekat Google.

Bro bukan nak sembang pasal Ben, cuma nak sembang pasal kes ramai blogger or bebudak sekarang nie macam segan dan takut nak bergambar dengan Ben.

Apa kes..??

Mana-mana blogger yang bro bawa berjumpa Ben face to face mesti ada penyakit cam nie.

Walaupun teruja nak berjumpa. Segan dan nervous nak bertegur dan bergambar dengan beliau.

Kalau tak percaya cuba usha entry ini.

Bicara Bro : Ramai yang cakap bro sombong. Kenapa ek..??

Tetapi lepas jumpa, mesti cakap bro nie peramah la, itu la, ini la.. Bodek ke ape ek..??

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Budak Segan Nak Bergambar Dengan Ben Ashaari

  1. Erkk kena dah.. Kuikuikui satu je sy nak betul kan.. Saya x bodek bro atau ape2 yg sewaktu dgn nya.. Dlm entry tu sy cuma kata ape yg betul .. Tak bkenalan maka tak akan kenal.. Sama jugak mcm ben muka dia nampak garang dn sombong tp bila dah borak ok je kot..

    1. Kena ape he…23x

      xcakap pun kamu bodek bro he..23x tapi kalau nk bodek pun apa salahnya kan…

      thank belanje minum he…23x

      dia ok je.. bro tiap2 minggu lepak dengan dia…

      dulu bro dengan dia pun bukan rapat sangat.. tau2 je dah jadi cam nie

    1. dgn bro pun sama jer dri jauh dah nampak tp macam segan jer nk tegur … tp kena cri peluang untuk pertegur kn bukan selalu dapat jumpa .. bila dh btegur ok jer…

  2. sumtime first impression tak semestinya betul..mcm bro, mmg kalo tak kenal n just judge by muka nmpak cam sombong.tapi cer kalo dah kenal..takdenye sombong kot..hehehehe

    sbb tu org kata, dont judge a book by its cover only,…heheheh

  3. tak der maknanya sombong2 bro ni..siap lepak2,makan2..siang pakej baring2 lagik kan! Huahahaha..

    Segan nk bergambor dgn blogger hebat sbb tersedar diri siapalah blogger picisan ini..uhukss

    1. Ekehkehkeh…mak segannnnn!!! mak ni mana la padan nak bergambi dgn blogger hebat like u. ๐Ÿ˜›

      nak mak postkan smbal belacan lg ke?

Leave a Reply

Top