You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Bila Malas Mandi Pagi

17,447,021 total views, 6,232 views today

Bila Malas Mandi Pagi

Pagi nie berapa ramai yang rasa cam malas je nak mandi. Lagi-lagi bila bangun tidur, terasa macam tak puas siap tarik selimut pagi.

Kalau ada,

Meh bro mandikan korang. Bro mandikan betul-betul. Nak tak?

Tak perlu korang tunggu jadi arwah untuk bro mandikan.

Korang : erkkk tak per lah bro buat susah2 jer mandi kan saya.. hahahah

Bro : Susah ke nak mandikan korang? Tak susah pun. Simbah je dengan air kemudian bubuh sabun dan bersihkan je.

Korang : Air sejuk lah bro kalau simbah.

Bro : Habis tue? Nak air panas ek?

Kalau air panas, Rendam je korang dalam 2 minit bagi kembang he..23x

Korang : Ingat maggie ker 2 minit

Bro : 2 minit cukup la. Karang elok nak makan megi, dah rupa macam makan spaghetti .

Sila jangan layan bro yang tengah mereng nie.

Malasnya nak mandi pagi ini.

Tengah update blog sambil berselimut. Awat sejuk semacam pagi ini.

Bicara Bro : Ada ke lagi yang mandi pagi ala-ala P. Ramlee. Hanya sapu air dekat mata je he..23x

Pernah sekali, bro semangat gila nak mandi pagi. Sekali air tak de. So tak mandi la pergi ke office.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Bila Malas Mandi Pagi

Leave a Reply

Top